Лекарят на Краля на попа Майкъл Джексън – д-р Конрад Мъри,

...
Лекарят на Краля на попа Майкъл Джексън – д-р Конрад Мъри,
Коментари Харесай

Изплуваха наяве чудовищни зверства, които бащата на Майкъл Джексън му е причинявал

Лекарят на Краля на попа Майкъл Джексън – доктор Конрад Мъри, твърди, че бащата на изпълнителя е изпoлзoвaл мeдикaмeнти, с които да направи по този начин, че гласът на сина му да остане висок допустимо най-дълго време. Джексън е поставял на сина си хормонални инжекции, с цел да го избави от кожни проблеми и да избегне мутирането на гласа, написа Блиц.

„ Той (Майкъл), е бил скопен химически, с цел да поддържа високия си глас и това не са празни думи ”, споделя медикът във видеообръщение след гибелта на Джексън-старши.

По думите му, сходно " чудовищно решение " потвърждава какъв брой нечовечен човек е бил Джо Джаксън. 

Според лекаря, Джо Джакъсн би трябвало да изкупи греховете си в пъкъла. По думите му, починалият се интересувал единствено по какъв начин да изкара повече пари и въобще не му пукало за децата му. 

Д-р Мъри счита още, че макар общественото помиряване, Джако не е спрял да ненавижда татко си. Това се потвърждавало и от обстоятелството, че Кралят на попа персонално се погрижил баща му да не може да претендира за някаква част от наследството му.

Припомняме, че Джо Джексън умря в ранното утро на 27 юни в Лос Анджелис на 89-годишна възраст от рак. В последните години той не спираше да боледува.

Мениджърът стана известен в края на 60-те години на предишния век, когато групата Jackson 5, в която участваха синовете му, победи на няколко състезанието за гении. През идващите години известността на момчетата растеше, а въздействието на таткото в света на шоубизнеса - все по-голямо.

През 1979 гoдина Майкъл Джексън уволни татко си от длъжността „ управител ”, а 14 години децата му започнаха да признават, че мъжът е бил извънредно нечовечен родител.

Лекарят на Джако също не е с безупречна известност. Той прекара няколко години в пандиза, откакто бе потвърдено, че точно дейностите му са довели до гибелта на изпълнителя. Мъри бе приет в непредумишлено ликвидиране и наказан на 4 години затвор. Докторът прекара зад решетките едвам 2 години и излезе на независимост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР